følg med:

Vi sikrer dine data med Remote Backup

Undgå at miste dine vigtige filer og data hvis PC’en/serveren dør, bliver stjålet eller hvis det brænder. Remote Backup er kort sagt en ekstern eller online service, der giver brugerne et system til sikkerhedskopiering, opbevaring og gendannelse af computerfiler.

Prøv Remote
Backup gratis

Prøv online backup gratis i 30 dage. Du får 1 gb. plads på din test konto ved oprettelsen, data i denne bibeholdes ved bestilling.

Hent programmet, installer det på din PC eller server og opret en gratis demo konto, når du starter programmet første gang.

Får du brug for hjælp til installationen, kan vi altid kontaktes for support.

Fordele ved Remote Backup

Brugertilpasset

Vi tilpasser til dit og din virksomheds behov. Uanset brugerplatform og pladsbehov laver vi løsningen der passer til dig.

Backup

Vores servere laver backup af dine data både på et angivet tidspunkt og manuelt med et klik. Dine data er altid sikret.

Understøtter alt

Windows, Linux, Mac, Onedrive, Sharepoint, Google eller noget femte – vores Remote Backup understøtter samtlige platforme. 

Sikret data

Dine data opbevares sikret og krypteret og du kan genskabe dem skulle uheldet være ude. Vi opbevarer dine data også brandsikret.

Hvad er Remote Backup?

Remote Backup er løsningen til dig som vil have sikret dine data uden at investere i bånd og båndstation, ikke har lyst til at huske at skifte medie i serveren, eller blot har brug for data backup af en enkelt stående PC eller mindre server.

Et lille stykke software på den PC eller server der skal laves backup fra sørger sammen med vores backup server for at lave backup af dine data på et givent tidspunkt. Du kan også starte backup manuelt ved et enkelt klik med musen.

Det eneste krav er en internetlinje som er hurtig nok til at sende dataene ud af huset hos dig. Dette kan variere alt efter størrelsen på backup-jobbet.

Hvordan bliver dine data sikret?

HostOnline opbevarer dine data sikret og krypteret og du kan altid genskabe dem skulle uheldet være ude.

Dine data opbevares også brandsikret og kopieres 24/7 til vores egen remote serverrum.

Alle data opbevares på en server i Danmark.

Tilpas Remote Backup efter dine behov

Uanset hvilke platforme du benytter og hvilket pladsbehov du har kan Remote Backup tilpasses efter din virksomheds behov.

Ved HostOnline foretager vi Remote Backup af dine data uanset platform, styresystem eller cloudløsning. Det er dig, der fastlægger  pladsbehovet.

Remote Backup er en fleksibel løsning som vores eksperter i samarbejde med dig tilpasser efter dine ønsker.

Hvad understøtter Remote Backup?

Synkroniseringstjenester som eksempelvis OneDrive, Google Drive og Dropbox laver ikke nogen backup, men spejler kun filerne fra din lokale enhed. Sker der en fejl med dine data på din enhed eller får du en virus bliver disse ændringer kopieret online ganske kort tid efter.

Derfor tilbyder vi backup af din “cloud drev” som gør det muligt, at du kan gå tilbage til en bestemt dato og hente alle dine data frem igen. Skulle uheldet være ude kan du på den måde være sikker på at du har dine oprindelige data uden fejl og virus.

Nedenstående backup kvota er også gældende for denne løsning, men kontakt os for at høre mere om lige præcis den løsning der passer til dig.

Plads mængde - priser pr. måned:

Tillæg til online backup - priser pr. måned

Remote backup beregner:

[estimation_form form_id="5"]