følg med:

Bagom HostOnline

Vi er eksperter i IT-systemer og sikkerhed, og servicerer alt indenfor IT-udstyr og programmer, lige fra musen der ikke virker til servernedbrud og fejl på internetopkoblingen – det er jeres sikkerhed for, at I altid kommer hurtigt videre. Mere med webudvikling

HostOnline.dk er en del af TS Computer ApS, som er startet tilbage i 2008. Formålet med selskabet er at lave den fulde kontor pakke til virksomhederne i Danmark, dvs. service, support, levering af hardware og software, hosting af web, mail, backup og hvad virksomhederne ellers måtte have brug for i dagligdagen. Kort sagt vi er virksomhedernes IT afdeling.

HostOnline.dk er hosting delen af virksomheden og her på siden kan man finde de fleste af vores hosting produkter idag. Men vi sammensætter gerne løsninger på kryds og tværs, da de færreste virksomheder kan stoppes ind i en pakke løsning. Derfor kan vi med vores store udvalg af løsninger skabe den løsning, som passer til den enkelte virksomhed. Det kalder vi service.

Vi har altid haft hurtig og god service som mål, i alt hvad vi laver. Dette gælder hvad enten det er hosting eller besøg hos kunder. Derfor er det også vigtigt for at man altid kan få fat i supporten på både tlf. og mail, dette ligger også i vores produkter, da alle vores egne hosting produkter har fri service og support med i prisen.

Vores hosting centre udvides, fornyes og sikres løbende, så vi hele tiden kan følge med tiden. Det betyder også at blandt andet sikkerheden omkring data og behandlingen heraf hele tiden skærpes, i takt med teknologien, men også at sådan noget som energi optimer ligger os meget på sinde. Derfor udskifter vi også løbende hardware, så vi hele tiden kan få hurtige maskiner, men med lavere strømforbrug og på den måde være med til at mindske CO2 udledningen på baggrund af dette. Vores servere benytter idag et SAN storage hvor data opbevares, dette er med til at dæmpe strømforbruget betydeligt. Vores SAN er opbygget med SSD diske så data leveres og lagres hurtigt og sikkert. Alt vores udstyr har en høj fejltolerance som hele tiden udbygges og forbedres, dette gælder også vores fiber linjer ind og ud af bygningerne.