følg med:

Data med på farten med Hosted NAS

Privat lagerplads, der kan tilpasses og udvides, giver dig fleksibiliteten til at sikkerhedskopiere alle dine data flere steder med problemfri tidsmaskine, vinduer og sikkerhedskopier i skyen. Giv dine data det ekstra sikkerhedsniveau med RAID, gendannelse af flere versioner og uafbrydelig strøm.

Hosted NAS

Du får bl.a. disse muligheder:

  Windows, Linux, Apple, Android
  Intel processor
  Raid standard opsat
  Webadgang til NAS-administration
  Web, FTP og Mail server
  AD integration
 Bruger administration
  Offentlig host adresse
  Døgn overvågning af NAS 24/7
  Sikring og vedligeholdelse
  Backup data lager
  Installation af apps til andre service

Fordele ved hosted disk

Brugertilpasset

En NAS løsning giver mange muligheder og vi tilpasser den til jeres behov.

NAS replikering

Brandsikret kopi af din data fra din lokale NAS til en NAS i vores hosting center.

Applikationer

En NAS har utallige funktioner, derfor kan du hente dine fortrukne applikationer til din NAS.

Hvad er hosted NAS?

Med denne løsning får du alt den plads du kan drømme om og til en fast lav pris. Vi giver den lejede NAS en fast IP adresse og en host adresse på internettet, sørger for at du altid har adgang til den uanset hvor du er, bare der er internet adgang. Efter ønske tilbyder vi også at opsætte service og fil delinger på NASen. En NAS løsning giver mange muligheder, f.eks. fildeling, webserver, FTP server og mange andre service. En Hosted NAS kan også give dig den backup plads eller ekstra data plads, du skal bruge til at opbevare dine data på i dit firma. Med en VPN forbindelse til NASen får du en sikker krypteret forbindelse direkte fra firma til dine data på NASen. Hosted NAS kan også nemt og enkelt erstatte din fil server i virksomheden eller hjemmet, og giver en fleksibel adgang enten via internettet eller via lukkede VPN forbindelser. Vores NAS enheder er af typen Qnap Turbo NAS alle med Intel processor, rack monteret og yder en sikker og meget drift stabil platform. Alle enheder er opsat i Raid, hvilket gør at de alle kan tåle at miste en disk, uden at du mister data. Vi sørger for disk skifte og øvrig vedligehold og drift, alt dette er inkluderet i abonnementet, så du ikke behøver at tænke på mere end at bruge NASen, som du ønsker.

NAS størrelser og priser

Hosted NAS kan fås i mange størrelser alt efter behov. Finder du ikke den størrelse af NAS du ønsker på liste, så kontakt os og få et tilbud på netop den løsning du har brug for.

NAS størrelser er pr. NAS box og kan kun hæves ved skifte af NAS enhed.

Ekstra tilvalg