følg med:

Hosted Desktop / Server

Med Hosted Desktop / Server får du adgang til dit personlige skrivebord som indeholder de programmer du og din virksomhed har brug for – uanset hvor du befinder dig. Hosted desktop kan også anvendes på Mac og tablets.

Er Hosted Desktop noget for dig / jer?

Med Hosted Desktop flytter jeres server(e) ud af huset (Outsourcing) og bliver hosted i vores hosting center. Vi klarer driften af serveren. Det eneste I behøver i huset er en internetlinje og en PC eller terminal. På den måde får I maksimal udbytte af jeres server uden at bekymre jer om drift og vedligeholdelse: Det tager vi os af.

Med Hosted Desktop får hver bruger sit eget personlige skrivebord som kan tilgås alle vegne. Samtidigt får I styr på firmaets data med en centraliseret data løsning. Brugerne får adgang til de samme programmer som for eksempel Office programmer (Word, Excel, m.m.) og – hvis ønsket – firmaets regnskabs programmer uden at dataene flyttes til brugerens egen PC.

Hvad er Hosted Desktop?

Hosted Desktop er et fjernskrivebord. Her kører du dine programmer, gemmer dine filer og har en fælles firmaløsning. Hosted Desktop kan det samme som dit skrivebord på din PC – og så er den meget mere fleksibelt og sikkert.

Med vores version af Hosted Desktop får du ikke alene din egen desktop men også din egen server. Her kan du få de programmer installeret, som du er vant til at bruge i dagligdagen. Dermed bryder vi grænsen for det “normale” Hosted Desktop, hvor du er låst til udbyderens software.

Udover det yder vi service og support af det medfølgende software. Dermed slipper du for ubehagelige ekstra regninger ved spørgsmål eller opdateringer af din Hosted Desktop pakke.

Er du blevet mere nysgerrig på, hvad Hosted Desktop kan, eller er du i tvivl om det er løsningen for dig og din virksomhed? Kontakt os for en uforpligtende snak.

Service og support

Vi er et stærkt team som tilbyder alt indenfor rådgivning af IT, service og support, samt installation af hardware og software. Kontakt os og vi hjælper dig med at optimere din IT.

Hosted desktop løsninger - priser

Hosted desktop tillæg - priser

Hosted desktop beregner:

[estimation_form form_id="7"]