følg med:

Dedikeret server

I slipper for serverdriften; server outsourcing. Som ordet siger, en dedikeret server kun til dig. Løsningen tilpasses enten fra en server I levere eller en I lejer gennem os.

Egen server:

Den ene er, hvor du leverer serveren til os og vi sørger for at holde serveren kørende 24/7. Her køber du serveren sætter den op og levere den til os, med de netværksoplysninger du får tildelt. Vi opsætter den herefter i vores hosting center og sørger for strøm og internet 24/7, samt sikre den bag vores firewall. Her har du ansvaret for serverens hardware og software, og bestemmer frit hvilket system serveren skal kører med, og hvilke service den skal levere.

Dedikeret og virtuel

Den dedikerede og virtuelle server er, hvor du lejer en server gennem os, og vi forhånds-opsætter serveren ud fra dit valg, af operativ system, vi opsætter den herefter med fast ip og remote adgang, så du kan tilgå serveren der fra hvor du befinder dig. Serveren bliver opsat i vores hosting center og vi sørger for grund installation, strøm og internet 24/7, samt sikre den bag vores firewall. Du styre herefter fuldt ud serverens software, og vælger selv hvilke service serven skal levere. Er der hardware fejl på serveren, løser vi denne opgave, og skifter den eller de defekte dele uden mer pris for dig.

Dedikeret og virtuel:

Serverne er placeret bag vores firewall, derfor aftales det individuelt med kunden, hvilken trafik og porte som skal tillades ind til serveren.
Kontakt os for yderligere info om server hosting.

Virtualisering af egen server

Er hardwaren på din server ved at være udskiftnings klar, men køre serveren ellers fint, så kan vi tilbyde at virtuallisere din nuværende server, ind i vores system. Herved bibeholdes serveren, som den ser ud idag, men kommer ind i en platform hvor hardwaren er i top. Ud over dette, får du muligheden for løbende, at skalerer serveren efter dine behov, med f.eks. mere ram eller flere processorer. Virtualisering afregnes pr. time efter gældende timepriser fra TS Computer.
OBS. Ikke alle operativ systemer kan virtualliseres, kontakt os for nærmere info.

Priser på dedikeret servere

Kontakt os for tilbud på dedikerede servere, vi kan levere både hosted og on-premise hos jer.